Deschide meniul pentru mobil

Avertisment legal

Proprietarul Serviciului.

Proprietarul Serviciului este TZMO ROMANIA SRL cu sediul social in Soseaua de Centura Nr. 3E, Comuna Clinceni, Sat Olteni, Judetul Ilfov, operator de date cu caracter personal cu nr. 4081 si membra a TZMO Capital Group.

Informatiile continute in Serviciu.

Continutul integral al acestui Serviciu are un caracter informativ si este legat de aspectele ce privesc companiile membre ale TZMO Capital Group, cum este si TZMO ROMANIA SRL si produsele fabricate de TZMO Capital Group, si totodats are un caracter util in sensul inscrierii si accesului la Serviciu a unui grup de vizitatori.

Informatiile oferite de acest Serviciu nu contin nici o oferta de vanzare, si ca urmare nici un acord de vsnzare nu poate fi incheiat in baza acestora.

Proprietarul Serviciului poate face schimbari in cadrul acestuia fara notificari in prealabil sau justificari.

Serviciile oferite.


Propietarul site-ului ofera urmatoarele servicii:

  • posibilitatea inscrierii;
  • posibilitatea de a primi informatii de la un specialist pentru un grup nedefinit de utilizatori.

Odata cu inscrierea, utilizatorul va avea un numar de inregistrare, si va primi regulat informatii despre Serviciu. Frecventa informatiilor ce vor fi trimise nu este specificata. Proprietarul Serviciului nu va fi responsabil pentru informatiile netrimise din motive obiective, independente de acesta.

Pentru a primi informatii specializate, este necesara inscrierea si consimtamantul exprimat, referitor la termenii si conditiile incluse in regulamentul de inregistrare a utilizatorilor.

Serviciile de mai sus sunt oferite gratuit si nu este specificats nici o limits minims sau maxims de timp in care vor fi disponibile.

Procedura de inregistrare.

Accesul la Serviciu incepe cu introducerea detaliilor ca nume, prenume si adresa de e-mail in formularul de inregistrare si de asemenea procesand informatiile legate de identificare cu scopul descris in detaliu in Politica de confidentialitate apasand butonul „Sunt de acord”. Information on personal data.
Renuntarea la contul de utilizator detinut, este posibila oricand.

Alte activitati coordonate prin Serviciu.

Programele de loialitate, concursurile si campaniile promotionale, de marketing si cercetare de piata pot fi de asemenea incluse in acest serviciu. Detaliile referitoare la termenele de executie vor fi incluse in regulamente specifice. Participarea la actiunile de mai sus va fi posibila, dupa ce utilizatorul isi va da consimţamantul, referitor la regulament, prin completarea unui formular.

Responsabilitatile Propietarului.

Proprietarul Serviciului nu are nici o responsabilitate pentru folosirea detaliilor de identificare personala de către o terta persoana, in cadrul oricaror activitati ilegale si/sau alte circumstante, independente de Proprietar.
Toate informatiile incluse in Serviciu au fost concepute cu buna credinta. Proprietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, veridicitatea, acuratetea si integralitatea informatiilor oferite de site-uri externe, ale caror link-uri se regasesc pe acest site. Aceste link-uri sunt evidentiate cu fond albastru.

Legea aplicabila

Folosirea acestui site va fi guvernata sub toate aspectele de legislatia romaneasca si toate problemele referitoare la folosirea acestui site se vor raporta la actele normative in vigoare din Romania.

Drepturile de autor

Continutul acestui site este protejat de drepturile de autor si nu poate fi modificat, copiat sau redistribuit fara acordul scris al proprietarului Serviciului. Print-urile continutului Serviciului pot fi folosite doar pentru uz personal. Orice alta folosire a continutului Serviciului necesita acordul scris al proprietarului.

Protectia marcilor inregistrate si a denumirilor comerciale

Marcile inregistrate si denumirile comerciale folosite in cadrul Serviciului sunt protejate de acte normative speciale. Nici o utilizare sau modificare a oricareia dintre acestea nu poate fi facuta fara autorizarea prealabila din partea TZMO ROMANIA SRL si a companiei membre din cadrul TZMO Capital Group titulara a marcilor sau a denumirilor comerciale. TZMO ROMANIA SRL nu garanteaza eficienta si corectitudinea realizarii acestui serviciu sau rectificarea erorilor aparute. De asemenea nu se acorda garantii ca serverul, pe care opereaza acest serviciu, nu contine virusi sau alte elemente daunatoare.

Modificarile avertismentului legal

TZMO ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a schimba sau adauga la continutul acestui avertismentului legal oricand.

Acest website foloseste tehnologia cookie în cadrul raportării statistice privind pagina web. Prin utilizarea site-ului sunteti de acord politica cookies.

Am inteles
Asistent in sarcinaAsistent in sarcina Asistent dupa nastereAsistent dupa nastere