Deschide meniul pentru mobil
Aplicatia Happy

Happy Baby

Aplicatie creata special pentru parintii moderni- toate informatiile importante despre sarcina si dezvoltarea bebelusului sunt acum intr-un singur loc. Aplicatia este compusa din doua module : "Sarcina" si "Copil"

Aplicatia Happy

Sarcina

Inainte de nastere poti monitoriza sarcina saptamana de saptamana - vezi cum se dezvolta bebelusul, urmaresti cresterea ta in greutate sau setezi reminder pentru programarea la medic.

Citeste mai mult

Bebelus

Dupa nasterea bebelusului poti urmari mult mai usor ritmul dezvoltarii lui. Cu ajutorul aplicatiei poti monitoriza frecventa meselor si durata somnului bebelusului, poti adauga vizitele la medic, iar acest lucru te va ajuta sa te organizezi mai bine.

Citeste mai mult

Aplicatia Happy

Aplicatie prenatala

sprijin in fiecare etapa a sarcinii

Afla cum se dezvolta bebelusul tau

Numara zilelepana la nastere

Happy Baby iti ofera acces rapid la informatii despre fiecare saptamana de sarcina si despre modificarile care au loc in corpul tau in aceasta perioada. In plus iti calculeaza cate zile mai ai pana la nastere. Poti gasi informatii similare destinate tatalui.

Aplicatia dupa nastere

monitorizeaza evolutia bebelusului

Sanulcu care ai alaptat utlima data?

Noteaza sanul cu care ai alaptat si durata alaptarii. Nu mai este nevoie sa tii minte si asta, dupa nastere ai oricum nenumarate probleme care-ti vor ocupa mintea.

Afla cum se dezvolta bebelusul tau

Descarca aplicatia

Acest website foloseste tehnologia cookie în cadrul raportării statistice privind pagina web. Prin utilizarea site-ului sunteti de acord politica cookies.

Am inteles
Asistent in sarcinaAsistent in sarcina Asistent dupa nastereAsistent dupa nastere